2016. március 5., szombat

Eredmény hirdetés

El sem hiszem, hogy végre eljött ez a pillanat.
Bár gondolom, ezt nem nekünk kéne eszünkbe jutnia, hanem ti sóhajtozzátok eme fáradt szavakat. Igazán sajnáljuk, hogy ennyire megkésett a dolog, csak szerkesztőink igazán elvoltak havazva mostanában, főleg miivel nagy részünknek most következik az érettségi, vizsga időszak, stb. De z csak üres fecsegés, térjünk a lényegre, a novella író versenyünk győzteseire!
Ugyan sokan jelentkeztetek hozzászólásban, valamint külön e-mailban is, de tényleges novellát sajnos már annál kevesebbet kaptuk. Legnagyobb sajnálatunkra olyan novellák is érkeztek, amik nem feletek meg a kikötéseknek, és a javított forma már nem jutott el hozzánk. Így csupán három témába tudunk hirdetni, ott is csak nyerteseket. Gratulálunk mindenkinek! Igazán szép, színvonalas munkákat kaptunk tőletek, köszönjük! 


Depresszió, avagy „Nem mind csillag, ami fénylik”
Tiziano Aimée
Horror, avagy „Karácsonyi lidércnyomás”
Dorothy Large


Fantasy, avagy „Ünnepek világában”
Nyáplic Zsazsogó

Még egyszer gratulálunk a nyerteseknek! A megígértek szerint fogjátok megkapni díjaitokat, amiket a következő emberektől kérhettek, az ő személyes email címükön. Kérünk titeket, hogy az emailben tüntessétek fel, hogy a novella író versenyen nyertél, így legelsőnk veletek fogunk foglalkozni. A kritikákat mindenkinek az írja, aki a novelláját is értékelte. Ez estben választani lehet, hogy a novelládról vagy a blogodról kérd e a kritikát. Ha a novelláról szeretnéd, akkor az oldalon feltüntetjük az alkotásodat.
Kritikák:
♡ Depresszió: Cassie Brooks
♡ Horror: Ariana D.
♡ Fantasy: Lucy M.
Design: Lucy M., Szofi S.
Könyvborító: Marlenkamaci, Lucy M., Szofi S.
Fülszöveg: Ariana D., Lucy M.
Trailer: Cassie Brooks, Szofi S.


5 megjegyzés:

 1. Drága Szerkesztők!

  Nagyon sokat jelent, hogy rám gondoltatok, köszönöm szépen a lehetőséget, igazán sokat számít nekem! :)

  Ölel titeket,
  Dorothy L.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Szerkesztők!

  Milliószor köszönöm, hogy belém ültettétek bizalmatokat, és hogy novellám elnyerte a tetszéseteket! Azonban verseny nélkül ez nem jöhetett volna létre...
  Köszönöm a lehetőséget és kedves szavaitokat! <3

  Ölel, Tiziano Aimée

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!

  Miután tegnap kipattogtam magam örömömben, most itt is megköszönném a díjat. :3
  Esetleg nem lehetne, hogy még itt, a verseny (utó)keretein belül olvashassuk a díjazott történeteket? /Dorothy alkotását már volt alkalmam olvasni a saját blogján, és bármilyen komor hangulatot idéz a Depresszió jelző, Aimée történetét is szívesen elolvasnám ^.^

  Üdv.: Zsazsi :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Szerkesztők!

   Ritkán kommentelek egynél többet, de most itt van az ideje! :) Egyetértek Zsazsival, én is szívesen olvasnám a többiek munkáit, nyilván nagyon színvonalasat alkottak.

   Drága Zsazsi és Dorothy!

   Mindkettőtöknek gratulálok - ezt az előző kommentben elfelejtettem! :)

   Mindenkit ölel, Tiziano Aimée

   Törlés
 4. Drága szerkesztők! Ha rendelni szeretnék, most megtehetem (a verseny lezárult, igaz)?:)

  VálaszTörlés